fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиCourse tagged “визуелен”

визуелен

Filter
Showing only one result

Веб дизајн

Курсот Визуелен дизајн е составен четири составни дела: Дел 1: Естетика за веб дизајн Основното разбирање на принципите на добриот дизајн (како контраст, единство и рамнотежа) е основа за креирање...
  • 133 Lessons
7.669 ден