fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиCourse tagged “android”

android

Filter
Showing 1-2 of 2 results

Java & Android

Сакате да развивате апликации во Android? Потребно ви е Android Studio—единствениот IDE кој е целосно поддржан од Google за развој на Android апликации. Овој курс е целосно коригирана верзија за...
  • 43 Lessons
3.539 ден
Научете сè што треба да знаете за да може да почнете да креирате Android апликации со Android Studio и Android SDK. Курсот почнува со краток преглед на историјата на Android...
  • 53 Lessons
7.669 ден