fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиCourse tagged “back-end”

back-end

Filter
Showing 1-3 of 3 results

Back-End

Независно дали ќе го подобрувате или оптимизирате постоечкиот код или едноставно почнувате од почеток, не постои подобро време од сега за да почнете да ги интегрирате објектно-ориентираните веб техники. Овој...
  • 34 Lessons
7.669 ден
Градете PHP апликации на модерен начин со Symfony2, популарна PHP MVC работна рамка. Во овој курс ќе ви покажеме како да го инсталирате и конфигурирате Symfony, и да почнете да...
  • 24 Lessons
2.359 ден
Во овој курс ќе ја видиме моќта на PHP техниките за програмирање со објектно ориентиран пристап. И почетниците, но и искусните програмери може да имаат придобивки од ефикасниот, добро организиран...
  • 106 Lessons
10.028 ден