fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиCourse tagged “interaction design”

interaction design

Filter
Showing only one result

UX дизајн

Курсот Дизајн на интеракции составен е од два дела: Дел 1: Вовед во дизајн на интеракции Дизајнот на интеракција се фокусира на креирање интерфејси, системи и уреди кои се вртат...
  • 80 Lessons
7.669 ден