fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиCourse tagged “jquery”

jquery

Filter
Showing only one result

Front-End

За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува не само да се научат концептите,...
  • 146 Lessons
7.669 ден