fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиCourse tagged “oop”

oop

Filter
Showing only one result

Back-End

Независно дали ќе го подобрувате или оптимизирате постоечкиот код или едноставно почнувате од почеток, не постои подобро време од сега за да почнете да ги интегрирате објектно-ориентираните веб техники. Овој...
  • 34 Lessons
7.669 ден