fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиCourse tagged “type”

type

Filter
Showing only one result

Веб дизајн

Курсот Типографија составен е од пет дела. Дел 1. Вовед Добрата типографија може да додаде моќ во вашиот дизајн и вашата порака, независно дали станува за дизајн на екран или...
  • 99 Lessons
7.669 ден