Сакам да станам

Како функционира менторираното учење на далечина?

1. Гледај

Започни го учењето со гледање снимени видео лекции на македонски јазик. Гледај ги видеата кога сакаш и колку пати сакаш.

2. Повтори

Веднаш по гледањето на инструкциските видеа, превземи ги датотеките за вежбање и обиди се самостојно да ја повториш вежбата.

3. Примени

Стекнатото знаење примени го работејќи на посложени задачи или делови од проекти а потоа трудот испрати му го на твојот ментор.

4. Консултирај

Во термин за 1:1 консултации кој ќе го договориш со твојот ментор ќе добиеш фидбек за сработените задачи и совети за нивно подобрување.

Popular Courses

HTML основи

(0 оценки)
86
students
0
7.669 ден

HTML е програмскиот јазик кој го движи интернетот. Како и со секој друг јазик, откако ќе го совладате, ќе може да креирате сопствени содржини,...

7.669 ден

Adobe Photoshop CC 2015

(0 оценки)
60
students
0
7.669 ден

Независно дали сте искусен професионалец или некој кој неодамна си купил фотоапарат, вашата најдобра инвестиција ќе биде да научите како на најефикасен и најефективен...

7.669 ден

Front-end девелопер

(0 оценки)
52
students
0
68.902 ден

Front-end девелопер е програмер кој го пишува кодот за делот од веб страната кој им е видлива на посетителите. Најчесто, работата на front-end девелоперот...

68.902 ден

Back-end девелопер

(0 оценки)
23
students
0
71.732 ден

Back-end-от вообичаено е составен од 3 дела: сервер, апликација и база на податоци. Ако сакате да купите карти за кино или да резервирате авионски...

71.732 ден

JavaScript основи

(0 оценки)
22
students
0
7.669 ден

JavaScript е најпопуларниот и најшироко распространет јазик за претежниот дел веб проекти. Станува збор за client-side програмски јазик, односно софтвер кој работи на страната...

7.669 ден

CSS основи

(0 оценки)
20
students
0
7.669 ден

Овој курс нуди детален преглед на каскадните листи со стилови, притоа истражувајќи ги основните концепти, терминологија и алатки на јазикот. Низ курсот ќе ја...

7.669 ден

CSS проекти

(0 оценки)
14
students
0
7.669 ден

За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува...

7.669 ден

Управување со содржини со WordPress

(0 оценки)
11
students
0
7.669 ден

WordPress движи милиони блогови и вебсајтови. Ако сакате да научите како да креирате свој, ова е вистинското место од каде што треба да започнете....

7.669 ден
Browse Courses
5000
Learners
6000
Graduates
150
Countries Reached
940
Courses Published

What People Say

How real people said about Education WordPress Theme.

Зорица Пановска

раководител на финансии

Инструкциите се многу јасни, добро организирани и водат низ темата чекор по чекор. Тоа ја прави програмата многу лесно разбирлива.

Мирослав Нацевски

сениор софтвер девелопер

“Домашните се подготвени така што се интересни и предизвикувачки за учениците што е од многу голема помош за разбирање и меморирање.”

Марјан Трајановски

Проект менаџмент консултант

“Курсот обезбедува исцрпна покриеност и ги дава потребните знаења и вештини потребни во секојдневните задачи и активности.”

Иван Митревски

консултант

“Добив можност да учам со брзина која ми одговара и детално и темелно знаење поврзано со мојот професионален интерес.”

Partners