fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
User Avatar

Марјан Стојанов

Марјан Стојанов е WordPress guru а со него професионално се занимава повеќе од 6 години. Негова специјалност се изработка на custom WP теми и плагини. Неговите плагини за WP овозможуваат поврзување на онлајн плаќање преку сигурносни сервери, експортирање податоци во .xls формат, trial membership... Во моментов работи како Head Web Developer во МКхост, еден од партнерите на веб академијата Еверест.

1 Course
0 Students