fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Ана Тодоровска

graphic & web designer

Ана Тодоровска е графички и веб дизајнер со 8 годишно работно искуство во печатница, графичко студио и маркетинг агенција. Моментално е дел од тимот на маркетинг агенцијата Идеа+, еден од партнерите на веб академијата Еверест. Предизвик ѝ се осмислување интересни и иновативни комуникациски платформи, герила маркетинг и рекламирање на социјални медиуми. Портфолио