fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Бојан Илијоски

software engineer

Бојан Илијоски е асистент – докторанд на факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство на предмети од областа на програмирање, алгоритми, податочно рударење, интелигентни системи и сл. Покрај академската кариера има работено и како софтверски инженер за развој на web апликации и апликации за мобилни телефони.

Other Members