fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Денис Арслановски

front-end developer

Денис Арслановски, front-end веб девелопер. Експерт за HTML, CSS, jQuery и прилагодлив (responsive) дизајн. Изработува веб страници за клиенти претежно за европскиот и австралискиот пазар.

Other Members