fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Иван Илиески

mobile developer

Иван Илиески е софтвер инженер со повеќе годишно искуство. Има работено на банкарски апликации со сензитивни безбедносни функционалности за клиенти од Швајцарија исто така има работено на апликации со специфичен дизајн и анимации. Моментално работи во Netcetera како mobile developer за Android и Ios.

Other Members