fbpx
Back

Иднина на учењето. Денес.

Добредојде во MyMentor, првото македонско училиште во облак каде учењето е практично, достапно и се прилагодува на твојот распоред а за тебе се грижат искусни ментори. Ако си сонувал за тоа како побрзо, полесно, подобро и подостапно да стекнеш знаења и вештини, разбуди се. Ова е решението кое ќе ти помогне во тоа.

Introduction LearnPress – LMS plugin

(3 reviews)
289
3
Free

A WordPress LMS Plugin to create WordPress Learning Management System. Turn your WP to LMS WordPress with Courses, Lessons, Quizzes & more.

Free

Ментори