fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Зорица Пановска

раководител на финансии

Инструкциите се многу јасни, добро организирани и водат низ темата чекор по чекор. Тоа ја прави програмата многу лесно разбирлива.