fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Марјан Трајановски

Проект менаџмент консултант

“Курсот обезбедува исцрпна покриеност и ги дава потребните знаења и вештини потребни во секојдневните задачи и активности.”