fbpx
Back

Детска DIY академија

Направи своја програма и изгради го твојот свет, на твој начин.

Добредојдовте на Детската DIY академија Еверест, каде што децата стануваат креатори, градители и одговорни глобални граѓани. DIY традиционално значи „направи сам“ и се однесува на културата на градење или создавање работи што може да се купат. На Еверест, DIY значи многу повеќе од тоа.