fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

СТЕКНИ ВЕШТИНИ. ДОБИЈ РАБОТА.

Студирај на далечина со помош на искусни ментори. Учи работејќи на проекти во термин кој тебе ти одговара. Заврши ги студиите и, ветуваме, ќе ти помогнеме да се вработиш.

ЗАВРШИ ГИ СТУДИИТЕ И ЌЕ ТИ ПОМОГНЕМЕ ДА СЕ ВРАБОТИШ КАЈ НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

customer logo 2
customer logo 5
customer logo 4
customer logo 3
customer logo 2
customer logo 1
customer logo 6

Учи онлајн, каде што сакаш

Сега повеќе не си врзан/а за училница. Учи каде што сакаш, колку што сакаш, во термин кој тебе најмногу ти одговара.

Како функционира менторираното учење на далечина?

1. ГЛЕДАЈ

Започни го учењето со гледање снимени видео лекции на македонски јазик. Гледај ги видеата кога сакаш и колку пати сакаш

2. ПОВТОРИ

Веднаш по гледањето на инструкциските видеа, превземи ги датотеките за вежбање и обиди се самостојно да ја повториш вежбата.

3. ПРИМЕНИ

Стекнатото знаење примени го работејќи на посложени задачи или делови од проекти а потоа трудот испрати му го на твојот ментор.

4. КОНСУЛТИРАЈ

Во термин за 1:1 консултации кој ќе го договориш со твојот ментор ќе добиеш фидбек за сработените задачи и совети за нивно подобрување.

ПРОГРАМИ СТУДИСКИ

Front-end девелопер е програмер кој го пишува кодот за делот од веб страната кој им е видлива на посетителите. Најчесто, работата на front-end девелоперот е да ги претвори датотеките продуцирани...
  • 0 Lessons
68.902 ден40.000 ден
Back-end-от вообичаено е составен од 3 дела: сервер, апликација и база на податоци. Ако сакате да купите карти за кино или да резервирате авионски лет, вообичаено посетувате некоја веб страна...
  • 0 Lessons
71.732 ден40.000 ден
Front-end дизајнерите може да бидат вклучени во градењето веб-страници, но нивните одговорности започнуваат пред да се изгради страницата. Тие се вклучени во развивање планови за веб-страници и утврдување на кои...
  • 0 Lessons
55.688 ден35.000 ден
UX (user experience) дизајнерот односно дизајнерот на корисничко искуство е задолжен за креирање и подобрување на дигиталните интерфејси на веб сајтови, мобилни апликации и софтверски програми со цел да направи...
  • 0 Lessons
64.654 ден

Зошто учењето на далечина со ментори е иднина на учењето?

ЗАШТЕДУВАШ ВРЕМЕ

Учејќи на далечина значи дека не мора повеќе да патуваш до местото на одржување на настава, а било кој курс ти е достапен веднаш.

ЛОКАЦИЈАТА Е НЕБИТНА

Каде и да живееш, ако имаш компјутер и интернет конекција, ќе имаш и своја приватна училница и свои лични ментори.

ЗАШТЕДУВАШ ПАРИ

Не само што ќе заштедиш на патни трошоци туку и цената на курсевите е пониска, поради пониските оперативни трошоци.

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Наместо да се придржуваш до туѓи, фиксни термини за настава, сега учењето се прилагодува според твојот распоред на обврски.

ПРИЛАГОДЛИВО ТЕМПО

Со која динамика ќе учиш зависи само од тебе. Ти определуваш колку време ќе одвоиш за учење во текот на денот или неделата.

СОПСТВЕНИ МЕНТОРИ

Сопствен ментор некогаш беше привилегија само на благородниците и богатите. Сега, тие ти се достапни и на тебе!

ЗА НАС РЕКОА

Инструкциите се многу јасни, добро организирани и водат низ темата чекор по чекор. Тоа ја прави програмата многу лесно разбирлива.

- Зорица Пановска

/ Раководител на финансии
“Домашните се подготвени така што се интересни и предизвикувачки за учениците што е од многу голема помош за разбирање и меморирање.”

- Мирослав Нацевски

/ Сениор софтвер девелопер
“Курсот обезбедува исцрпна покриеност и ги дава потребните знаења и вештини потребни во секојдневните задачи и активности.”

- Марјан Трајановски

/ Проект менаџер
home testimonial
“Добив можност да учам со брзина која ми одговара и детално и темелно знаење поврзано со мојот професионален интерес.”

- Иван Митревски

/ Консултант
banner footer

Стани еден од нашите ментори

Стани ментор и смени нечиј живот - вклучувајќи го и сопствениот!