fbpx
Back

УСЛОВИ

Следните услови важат за BLACK FRIDAY – CYBER WEEKEND промоцијата:

 1. BLACK FRIDAY – CYBER WEEKEND промоцијата започнува на 22 ноември 2018 (четврток) во 10:00 и трае до 26 ноември 2018 (понеделник) во 23:59.
 2. Попустите важат само во овој период и не може да се комбинираат со било какви други попусти или промоции, ниту пак може да се применуваат ретроактивно.
 3. Попустите важат исклучиво за нарачки направени на веб страната www.everest.mk за плаќање со платежни картички.
 4. Попустите изнесуваат:
  – 75% на курсевите HTML, WordPress и Photoshop
  – 50% на сите останати курсеви
  – 20% на сите студиските програми
 5. Попустите се пресметуваат при наплата, со внесување на кодовите:
  MONDAY75 – за курсевите HTML, WordPress и Photoshop
  MONDAY50 – за сите останати курсеви
  MONDAY20 – на сите студиските програми
 6. По истекот на горенаведениот рок, кодовите за попуст престануваат да важат автоматски.
 7. За нарачка на курсевите AutoCAD 2017 и Microsoft Office (Word, Excel, Outlook и PowerPoint) побарајте посебни инструкции за плаќање на contact@everest.mk.

HTML

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 1.999 ден
попуст: 75%
код за попуст: FRIDAY75

WORDPRESS

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 1.999 ден
попуст: 75%
код за попуст: FRIDAY75

PHOTOSHOP

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 1.999 ден
попуст: 75%
код за попуст: FRIDAY75

CSS

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

JAVASCRIPT

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

JQUERY

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

HTML5 проекти

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

CSS проекти

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

JQUERY проекти

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

JAVA основи

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

ANDROID Studio

редовна цена: 3.539 ден
цена со попуст: 1.770 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

ANDROID APP

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

PHP & MYSQL 1

редовна цена: 10.028 ден
цена со попуст: 5.014 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

PHP & MYSQL 2

редовна цена: 10.028 ден
цена со попуст: 5.014 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

ООП со PHP

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

SYMFONY 2

редовна цена: 2.359 ден
цена со попуст: 1.180 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

GITHUB

редовна цена: 3.539 ден
цена со попуст: 1.770 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

ILLUSTRATOR

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

ВИЗУЕЛЕН ДИЗАЈН

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

ТИПОГРАФИЈА

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

AUTOCAD

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

MS OFFICE

редовна цена: 12.000 ден
цена со попуст: 6.000 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

MS PROJECT

редовна цена: 4.500 ден
цена со попуст: 2.250 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50

SEO основи

редовна цена: 7.669 ден
цена со попуст: 3.835 ден
попуст: 50%
код за попуст: FRIDAY50