fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeContact

Како можеме да ви помогнеме?

Еден член на нашиот тим ќе ви помогне со вашето прашање.

за да можеме подобро да ве запознаеме вас и вашите потреби.

Еве со што можеме да помогнеме:

 • Помош околу избор на студиска програма
 • Помош околу кредитирање
 • Совети за преквалификација
 • Помош при вработување
Се соочувате се било каков технички или било каков проблем? Или, можеби имате некое друго прашање? Пишете ни и ќе ви одговориме во најкус можен рок.


  Со пополнување на овој формулар и кликнување на Испрати, се согласувате со нашата политика за приватност.

  Поштенска адреса

  Бул. Кочо Рацин 10/2
  1000 Скопје

  Контакт информации

  Телефон: (+389) 75 267 837
  е-пошта: contact@everest.mk

  Работно време

  Пон-пет: 09:00 - 17:00
  Сабота & недела: затворено