fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Сакаш да стигнеш до добро платено работно место? Или можеби сакаш да работиш како фриленсер за клиенти од целиот свет?

Која и да е твојата цел, веројатно ти е јасно дека патот до таму води исклучиво преку едукација. За да стигнеш до таму, ќе биде потребно да ги поседуваш соодветните вештини. Ако ги немаш, или ако сметаш дека се на незадоволително ниво, се наоѓаш на вистинското место!

Веб академијата Еверест е прва и единствена образовна установа на која наставата се изведува целосно онлајн, со користење на нашата уникатна методологија - менторирано учење на далечина.

Менторираното учење на далечина, односно учењето на далечина со помош на ментори ќе ти овозможи да ги стекнеш потребните вештини така што ќе учиш работејќи на практични задачи и проекти.

Ако за прв пат се среќаваш со учењето на далечина, сосема е нормално доколку можеби се чувствуваш резервирано.

Ако се прашуваш:

  • Дали ќе можам да го совладам ова?
  • Да не ги фрлам парите за џабе?
  • Дали е ова за мене?

... не грижи се, ќе ти помогнеме да се чувствуваш сигурно и безбедно. За почеток, стани гостин-студент на нашата академија. Избери студиска програма, уплати 1.999 ден и ќе ти го дадеме пристап до првиот курс во програмата (за 1.999 ден го добиваш првиот курс по цена која е со попуст од 75% во однос на редовната!).

По 30 дена ќе имаш можност да ги добиеш одговорите на твоите прашања.

  • Ако ова е навистина премногу тешко и комплицирано за тебе, најмногу што ќе изгубиш се 1.999 ден.
  • Ако ти се допадне овој начин на учење и сакаш да одиш до крај, само ќе го доплатиш остатокот (вкупна школарина - 1999 ден.)

За да станеш наш гостин-студент пријави се на еден од понудените курсеви, следи ги инструкциите на екран и внеси го купонот GOSTIN-75. Штом ја добиеме твојата уплата од 1.999 ден ќе ти испратиме инструкции за пристап.

HTML

Photoshop

WordPress

Front-end девелопер
Back-end девелопер
Веб дизајнер

UX дизајнер

WordPress администратор