Getting Started

Own your future learning new skills online

Popular Courses

View All
Front-end девелопер

Front-end девелопер

0
229
students
68.902 ден 40.000 ден
Front-end дизајнер

Front-end дизајнер

0
82
students
55.688 ден 35.000 ден
Детска DIY академија, годишна програма

Детска DIY академија, годишна програма

0
75
students
16.000 ден 8.000 ден
GitHub основи

GitHub основи

0
75
students
3.539 ден
Adobe Photoshop CC 2015
Back-end девелопер

Back-end девелопер

0
84
students
71.732 ден 40.000 ден
Детска DIY академија, полугодишна програма

Детска DIY академија, полугодишна програма

0
54
students
8.000 ден 6.000 ден
0. TechnoCandy

0. TechnoCandy

0
17
students
1.000 ден
5000
Learners
6000
Graduates
150
Countries Reached
940
Courses Published

Events

Upcoming Education Events to feed your brain.

View All
30
септември
courses 14
Applying Natural Laws to Technology and Society
08:00 - 17:00
NewYork, USA

Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris itae erat conuat

15
август
event 1
Education Autumn Tour
07:00 - 06:00
Berlin, Germany

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the...

Lastest News

Education news all over the world.

Александар
20/09/2022

LMS WordPress plugin

Александар
20/08/2022

Admin earns scholarship

Александар
20/08/2022

Forensic team earns several

Александар
22/07/2022

Working

What People Say

How real people said about Education WordPress Theme.

Зорица Пановска

раководител на финансии

Инструкциите се многу јасни, добро организирани и водат низ темата чекор по чекор. Тоа ја прави програмата многу лесно разбирлива.

Мирослав Нацевски

сениор софтвер девелопер

“Домашните се подготвени така што се интересни и предизвикувачки за учениците што е од многу голема помош за разбирање и меморирање.”

Марјан Трајановски

Проект менаџмент консултант

“Курсот обезбедува исцрпна покриеност и ги дава потребните знаења и вештини потребни во секојдневните задачи и активности.”

Иван Митревски

консултант

“Добив можност да учам со брзина која ми одговара и детално и темелно знаење поврзано со мојот професионален интерес.”

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!