Revolution Slider Error: Slider with alias home-page-slider not found.
Maybe you mean: 'home-page-video'

Create your free account now and get immediate access to 100s of online Courses.

Popular Courses

View All

HTML основи

(0 оценки)
86
students
0
7.669 ден

HTML е програмскиот јазик кој го движи интернетот. Како и со секој друг јазик, откако ќе го совладате, ќе може да креирате сопствени содржини,...

7.669 ден

Adobe Photoshop CC 2015

(0 оценки)
60
students
0
7.669 ден

Независно дали сте искусен професионалец или некој кој неодамна си купил фотоапарат, вашата најдобра инвестиција ќе биде да научите како на најефикасен и најефективен...

7.669 ден

Front-end девелопер

(0 оценки)
52
students
0
68.902 ден

Front-end девелопер е програмер кој го пишува кодот за делот од веб страната кој им е видлива на посетителите. Најчесто, работата на front-end девелоперот...

68.902 ден

Back-end девелопер

(0 оценки)
23
students
0
71.732 ден

Back-end-от вообичаено е составен од 3 дела: сервер, апликација и база на податоци. Ако сакате да купите карти за кино или да резервирате авионски...

71.732 ден

JavaScript основи

(0 оценки)
22
students
0
7.669 ден

JavaScript е најпопуларниот и најшироко распространет јазик за претежниот дел веб проекти. Станува збор за client-side програмски јазик, односно софтвер кој работи на страната...

7.669 ден

CSS основи

(0 оценки)
20
students
0
7.669 ден

Овој курс нуди детален преглед на каскадните листи со стилови, притоа истражувајќи ги основните концепти, терминологија и алатки на јазикот. Низ курсот ќе ја...

7.669 ден

CSS проекти

(0 оценки)
14
students
0
7.669 ден

За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува...

7.669 ден

Управување со содржини со WordPress

(0 оценки)
11
students
0
7.669 ден

WordPress движи милиони блогови и вебсајтови. Ако сакате да научите како да креирате свој, ова е вистинското место од каде што треба да започнете....

7.669 ден
5000
Learners
6000
Graduates
150
Countries Reached
940
Courses Published

Events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Lastest News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Taci Manene
21/07/2020

Даниел Јанев
20/10/2016

Работење со повеќе Artboards

What People Say

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Зорица Пановска

раководител на финансии

Инструкциите се многу јасни, добро организирани и водат низ темата чекор по чекор. Тоа ја прави програмата многу лесно разбирлива.

Мирослав Нацевски

сениор софтвер девелопер

“Домашните се подготвени така што се интересни и предизвикувачки за учениците што е од многу голема помош за разбирање и меморирање.”

Марјан Трајановски

Проект менаџмент консултант

“Курсот обезбедува исцрпна покриеност и ги дава потребните знаења и вештини потребни во секојдневните задачи и активности.”

Иван Митревски

консултант

“Добив можност да учам со брзина која ми одговара и детално и темелно знаење поврзано со мојот професионален интерес.”

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!