fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Градење кариера во UX: Инструкции за пристап

Ти благодариме за интересот и ти посакуваме добредојде на Веб Академијата Еверест, првата македонска веб академија во облак,
специјализирана за школување во област на веб дизајн, развој и програмирање.

Курсот “Градење кариера во UX” е со вкупно времетраење од 1 час а пристапот до него ти е овозможен во следниве 10 дена.

За да му пристапиш на курсот, се’ што треба да направиш е следново:

1.    Оди на адресата www.mymentor.edu.mk
2.    Најави се со корисничко име uxkariera и лозинка Password#1
3.    Кликни на Моите курсеви
4.    Кликни врз Градење кариера во UX

Ти посакуваме пријатно учење и те очекуваме повторно на некој од нашите други курсеви.

Срдечен поздрав,

тимот на
Веб Академија Еверест