fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

[vc_row][vc_column][siteorigin_widget_vc so_widget_data=”{"widget_class":"SiteOrigin_Widget_Headline_Widget","widget_data":{"headline":{"text":"\\u0428\\u043a\\u043e\\u043b\\u0441\\u043a\\u0430\\u0442\\u0430 \\u0433\\u043e\\u0434\\u0438\\u043d\\u0430 \\u0437\\u0430\\u0432\\u0440\\u0448\\u0438","destination_url":"","new_window":false,"tag":"h2","color":false,"hover_color":false,"font":"Open Sans:800","font_size":"40px","font_size_unit":"px","align":"center","mobile_align":"center","line_height":false,"line_height_unit":"px","margin":false,"margin_unit":"px","so_field_container_state":"open"},"sub_headline":{"text":"\\u0421\\u0435\\u0433\\u0430 \\u0435 \\u0432\\u0440\\u0435\\u043c\\u0435 \\u0437\\u0430 \\u043d\\u0435\\u0448\\u0442\\u043e \\u0438\\u043d\\u0442\\u0435\\u0440\\u0435\\u0441\\u043d\\u043e","destination_url":"","new_window":false,"tag":"h3","color":false,"hover_color":false,"font":"Open Sans:300","font_size":"20px","font_size_unit":"px","align":"center","mobile_align":"center","line_height":false,"line_height_unit":"px","margin":false,"margin_unit":"px","so_field_container_state":"open"},"divider":{"style":"none","color":"#eee","thickness":1,"align":"center","mobile_align":"center","width":"80%","width_unit":"%","margin":false,"margin_unit":"px","so_field_container_state":"open"},"order":["headline","divider","sub_headline"],"fittext":false,"fittext_compressor":0.84999999999999997779553950749686919152736663818359375,"_sow_form_id":"13692084406481ab62dc610362938743","_sow_form_timestamp":"1686219684283"}}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1686219464551{padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}”]

Хелоу

Ако ја читаш оваа порака тоа значи дека си дел од учениците на Кочо Рацин кои посетуваат настава за странски јазик, користејќи ја нашата платформа за учење на далечина MyMentor.

За да го прославиме крајот на уште една успешна учебна година, но и да најавиме нешто сосема ново, за тебе и твоите другари имаме еден мал подарок.

Во име на тимот на Еверест, со задоволство те информирам дека, по повод почетокот на работа на нашата нова детска DIY (направи-сам) Академија Еверест, ти подаруваме еден курс по твој избор!

Детската DIY Академијата Еверест е онлајн платформа каде младите луѓе како тебе можат да откријат и стекнат широк спектар на вештини со помош на едноставна „гледај-прави-сподели“ методологија.

Започнуваме со 13 интересни курсеви, кои покриваат различни возбудливи теми. Имаме по нешто за секого: цртање, фотографија, готвење, здрав живот, програмирање, животни вештини, претприемништво…

Те поканувам да ги направиш следниве две работи:

    1. заедно со родителите да ја посетиш веб страницата на нашата детска DIY академија и да ги погледнеш курсевите кои ги подготвивме.
    2. Штом одбереш курс кој сакаш да го добиеш на подарок, родителите нека те регистрираат пополнувајќи го следниов формулар: https://forms.gle/SyCdqxrdJ5JT5PwCA

 


Важно: Оваа понуда за бесплатен курс е важи за пријави доставени до 14 јуни 2023.


 

По регистрацијата, ќе добиеш пристап до одбраниот курсот почнувајќи од 21 јуни. Тој курс ќе ти биде достапен 40 дена, до 31 јули 2023 година.

По завршувањето на избраниот курс, ако сакаш, може да се запише на нашата академија со избирање на полугодишна или годишна програма.

Ако имаш какви било прашања, не двоуми се да нè контактираш на contact@everest.mk или 078 267 837.

Срдечен поздрав,

Александар Марјановиќ
директор
Веб академијата Еверест[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]