fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
Aleksandar Mileski 2

Александар Милески

Front-end developer

Сестран Front-End девелопер со повеќегодишно искуство со развој, управување и оддржување веб апликации во некои од најпопуларните рамки и библиотеки на JavaScript, React.js и Vue.js. Моментално работи како Angular девелопер за Endava од London, UK. Го интересираат нови фронт-енд библиотеки како React и Vue a исто така и бекенд JavaScript решенија во Node.js.

Other Members