fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
Filip

Филип Бараковски

Web developer

Филип Бараковски е web-developer, специјализиран во работење со Angular 2(5) фрејмворкот од неговата бета верзија, NodeJS, како и vanilla JavaScript, CSS(SCSS), HTML. Моментално работи како Web Developer за Вертекс, развивајќи ја видео-платформата Hoowls во Angular и node, и како фронт-енд девелопер за словенската компанија Маранд, каде што работи на OpenEHR стандардот користејќи Angular.

Other Members