fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
User Avatar

Петар Трајковски

Петар Трајковски, .NET програмер со 12 годишно искуство. Има работено на сајтови со милионска посетеност (PlayBoy, Dr.Oz) а предизвик му е оптимизација на .NET и SQL код. Бил предавач на Академијата на ИТ Александрија како инструктор за веб дизајн. Во моментот работи за клиенти од Америка и Канада на развој на апликации во област на Research Management.

3 Courses
0 Students