fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
User Avatar

Давор Попоски

Давор Попоски е дипломиран инженер по информатика со 8 годишно работно искуство. Работел како програмер на компјутерски игри, предавал веб програмирање на Академијата на ИТ Александрија. Исто така работел на големи веб проекти како cdr системи, e-learning платформи, софтвер за продукциски студија итн. Моментално работи како head of IT во интернационална компанија.

5 Courses
0 Students