fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
User Avatar

Денис Арслановски

Денис Арслановски, front-end веб девелопер. Експерт за HTML, CSS, jQuery и прилагодлив (responsive) дизајн. Изработува веб страници за клиенти претежно за европскиот и австралискиот пазар.

8 Courses
0 Students