fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиDIY академија

DIY академија

Filter
Showing 1-9 of 15 results

DIY академија

Одберете 8 курса по ваш избор и при плаќањето наведете ги во делот ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ.
  • 0 Lessons
16.000 ден8.000 ден
Одберете 4 курса по ваш избор и при плаќањето наведете ги во делот ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ.
  • 0 Lessons
8.000 ден6.000 ден
Вовед Продуцирањето музика може да игра клучна улога во развојот на децата. Тоа им дава можност на децата да се изразат креативно, да ги развијат своите вештини за слушање и...
  • 29 Lessons
2.000 ден
Вовед Учењето како успешно да се изгради и води канал на YouTube е од суштинско значење за идниот развој на децата. Во денешното дигитално доба, креирањето содржина и социјалните медиуми...
  • 22 Lessons
2.000 ден
Вовед Стоп моушн анимацијата (или само стоп анимација) е филмска техника каде што се прават серија фотографии со мали разлики во положбата на предметите или ликовите, создавајќи илузија на движење...
  • 14 Lessons
2.000 ден
Вовед Фотографијата е вредна алатка која може да им помогне на децата да развијат низа вештини кои се важни за нивниот иден успех. Со учење како да фотографираат, децата можат...
  • 15 Lessons
2.000 ден
Вовед Јавното говорење е суштинска вештина за развивање на децата, бидејќи може да има значително влијание врз нивниот иден развој. Ефективната комуникација е клучна во речиси секој аспект од животот,...
  • 14 Lessons
2.000 ден
Вовед Јогата е практика која вклучува физички пози, техники на дишење и медитација и може да игра важна улога во развојот на децата. Практикувањето јога може да помогне да се...
  • 51 Lessons
2.000 ден
Вовед Фитнесот игра клучна улога во идниот развој на децата. Вклучувањето во редовна физичка активност помага да се подобри целокупното здравје и благосостојба на детето, и физички и психички. Редовното...
  • 35 Lessons
2.000 ден