fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиСтудиски програми

Студиски програми

Filter
Showing 1-4 of 4 results

Студиски програми

Front-end девелопер е програмер кој го пишува кодот за делот од веб страната кој им е видлива на посетителите. Најчесто, работата на front-end девелоперот е да ги претвори датотеките продуцирани...
  • 0 Lessons
68.902 ден40.000 ден
Back-end-от вообичаено е составен од 3 дела: сервер, апликација и база на податоци. Ако сакате да купите карти за кино или да резервирате авионски лет, вообичаено посетувате некоја веб страна...
  • 0 Lessons
71.732 ден40.000 ден
Front-end дизајнерите може да бидат вклучени во градењето веб-страници, но нивните одговорности започнуваат пред да се изгради страницата. Тие се вклучени во развивање планови за веб-страници и утврдување на кои...
  • 0 Lessons
55.688 ден35.000 ден
UX (user experience) дизајнерот односно дизајнерот на корисничко искуство е задолжен за креирање и подобрување на дигиталните интерфејси на веб сајтови, мобилни апликации и софтверски програми со цел да направи...
  • 0 Lessons
64.654 ден