fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

Front-End

Filter
Showing 1-7 of 7 results

Front-End

За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува не само да се научат концептите,...
  • 43 Lessons
7.669 ден
За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува не само да се научат концептите,...
  • 65 Lessons
7.669 ден
HTML е програмскиот јазик кој го движи интернетот. Како и со секој друг јазик, откако ќе го совладате, ќе може да креирате сопствени содржини, независно дали тоа ќе бидат едноставни...
  • 94 Lessons
7.669 ден
Овој курс нуди детален преглед на каскадните листи со стилови, притоа истражувајќи ги основните концепти, терминологија и алатки на јазикот. Низ курсот ќе ја проучиме CSS синтаксата и ќе објасниме...
  • 111 Lessons
7.669 ден
JavaScript е најпопуларниот и најшироко распространет јазик за претежниот дел веб проекти. Станува збор за client-side програмски јазик, односно софтвер кој работи на страната на клиентот. Тоа всушност значи дека...
  • 51 Lessons
7.669 ден
За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува не само да се научат концептите,...
  • 146 Lessons
7.669 ден
Дали барате начин да додатете динамичка содржина, податоци од трета страна или анимации на вашиот сајт или апликација? Престанете со потрагата. Во овој курс ќе научите како да ги искористите...
  • 47 Lessons
7.669 ден