fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиJava & Android

Java & Android

Filter
Showing 1-3 of 3 results

Java & Android

Сакате да развивате апликации во Android? Потребно ви е Android Studio—единствениот IDE кој е целосно поддржан од Google за развој на Android апликации. Овој курс е целосно коригирана верзија за...
  • 43 Lessons
3.539 ден
Научете сè што треба да знаете за да може да почнете да креирате Android апликации со Android Studio и Android SDK. Курсот почнува со краток преглед на историјата на Android...
  • 53 Lessons
7.669 ден
Ако сакате да градите апликации за мобилни уреди, десктоп компјутери, или веб, треба да знаете да работите со Java. Овој курс ви ги обезбедува основите за учење Java SE (Standard...
  • 74 Lessons
7.669 ден