fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиВеб дизајн

Веб дизајн

Filter
Showing 1-8 of 8 results

Adobe

Независно дали сте искусен професионалец или некој кој неодамна си купил фотоапарат, вашата најдобра инвестиција ќе биде да научите како на најефикасен и најефективен начин да го употребувате Photoshop за...
  • 0 Lessons
7.669 ден
Усовршете ги претходно стекнатите вештини кои ги стекнавте во курсевите за Photoshop и Illustrator работејќи на практични проекти. Курсот е составен од 13 интересни проекти кои ги покриваат некои од најчестите работи...
  • 109 Lessons
7.669 ден
Курсот Визуелен дизајн е составен четири составни дела: Дел 1: Естетика за веб дизајн Основното разбирање на принципите на добриот дизајн (како контраст, единство и рамнотежа) е основа за креирање...
  • 133 Lessons
7.669 ден
Веб дизајнот е област која константно се менува, но Photoshop-от е сеуште класика. Дизајнерите го користат за да креираат UI елементи, веб графика, жичени модели, функционални модели и многу други...
  • 44 Lessons
7.669 ден
Овој курс е креиран за да им помогне на новите дизајнери и оние кои сега влегуваат во дигиталниот свет да разберат како Illustrator се вклопува во модерниот веб дизајн. Курсот...
  • 16 Lessons
7.669 ден
Курсот Типографија составен е од пет дела. Дел 1. Вовед Добрата типографија може да додаде моќ во вашиот дизајн и вашата порака, независно дали станува за дизајн на екран или...
  • 99 Lessons
7.669 ден
Illustrator е неспоредливо добра алатка за дигиталните уметници, а Adobe ја однесе дури и чекор понапред со Creative Cloud 2015. Овој курс ви ја покажува моќта и функционалноста кои ги...
  • 94 Lessons
7.669 ден
Независно дали сте искусен професионалец или некој кој неодамна си купил фотоапарат, вашата најдобра инвестиција ќе биде да научите како на најефикасен и најефективен начин да го употребувате Photoshop за...
  • 151 Lessons
7.669 ден