fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиUX дизајн

UX дизајн

Filter
Showing 1-5 of 5 results

UX дизајн

Добриот дизајн на корисничко искуство ќе ги задржи посетителите на вашиот веб сајт. Лошото корисничко искуство ќе ги натера да отидат на друго место. Во овој курс ќе научите како...
  • 52 Lessons
3.539 ден
Курсот Техники на UX составен е од 7 составни дела. Дел 1: Преглед на курсот Во курсот Техники на UX дизајн ќе ги разгледаме шесте чекори на процесот на дизајнирање...
  • 76 Lessons
7.669 ден
Курсот Дизајн на интеракции составен е од два дела: Дел 1: Вовед во дизајн на интеракции Дизајнот на интеракција се фокусира на креирање интерфејси, системи и уреди кои се вртат...
  • 80 Lessons
7.669 ден
Курсот Вовед во UX е составен од 7 составни дела: Дел 1: Истражувања Корисничкото искуство се однесува на креирање дизајн на продукт или услуга во согласност со потребите на корисниците....
  • 136 Lessons
7.669 ден
Axure е алатка за правење жичени модели и прототипи за веб дизајнери и дизајнери на корисничко искуство. Може да ја употребите за да креирате текови, и мапи на сајт, жичени...
  • 62 Lessons
7.669 ден