fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиВеб развој

Веб развој

Filter
Showing 1-2 of 2 results

Веб развој

GitHub стана индустриски стандард на платформа за контрола на верзии и објавување. Покрај тоа што е неопходен за веб програмерите, тој е одличен и за веб дизајнерите. Овој курс има...
  • 0 Lessons
3.539 ден
Aptana Studio 3 е една од најпопуларните бесплатни алатки за веб развој која работи на повеќето оперативни системи, меѓу кои Windows, Mac OS X, и Linux. Во овој курс ќе...
  • 23 Lessons
2.359 ден