fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeКурсевиПрилагодлив дизајн

Прилагодлив дизајн

Filter
Showing 1-4 of 4 results

Прилагодлив дизајн

Следејќи ги концептите со кои се запознавме во курсот Основи на прилагодлив дизајн, во овој курс ќе ја демонстрираме практичната употреба на прилагодливиот дизајн, и ќе ви покажеме како да...
  • 46 Lessons
7.669 ден
Прилагодливите слики се следната еволуција во веб дизајнот. Научете како да ги имплементирате со реални сценарија за најдобри практики за имплементирање на прилагодливи слики во сајтови за продукција. Во овој...
  • 22 Lessons
7.669 ден
За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува не само да се научат концептите,...
  • 81 Lessons
7.669 ден
Веб проектите се очекува да работат на повеќе различни уреди, големини на екран и контексти на прелистување. Веб дизајните треба да се прилагодат на овие варијабили, обезбедувајќи оптимално искуство на...
  • 27 Lessons
3.539 ден