fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација

SEO

Filter
Showing 1-4 of 4 results

SEO

Овој курс се фокусира на два елементи од веб развојот: пристапност и оптимизација за пребарувачи (SEO), демонстрирајќи зошто тие се важни и како функционираат заедно. Во курсот ќе ви покажеме...
  • 28 Lessons
7.669 ден

SEO

Научете ги техниките на оптимизација за пребарувачи за да ја зголемите посетеноста на вашиот веб сајт преку резултати од пребарување на пребарувачи како Google и Bing и привлечете вистински тип...
  • 58 Lessons
7.669 ден

SEO

Привлечете повеќе посетители на вашиот WordPress сајт со оптимизација на пребарувачи употребувајќи два моќни додатоци. Иако WordPress ова го прави добро и самиот, вие можете да го направите повидлив за...
  • 15 Lessons
7.669 ден

SEO

Постојат две страни на оптимизацијата за пребарувачи (SEO): оптимизација на самата страница и оптимизација надвор од страницата, т.е on-page и off-page оптимизација. Off-page значи добивање линкови од други сајтови кон...
  • 30 Lessons
7.669 ден