fbpx
Специјален попуст за нашите нови детски курсеви. Добијте 30% попуст при регистрација
HomeArchive Course List

Archive Course List

Filter
Showing 1-9 of 95 results

Веб развој

GitHub стана индустриски стандард на платформа за контрола на верзии и објавување. Покрај тоа што е неопходен за веб програмерите,...
  • 0 Lessons
3.539 ден
Одберете 8 курса по ваш избор и при плаќањето наведете ги во делот ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ.
  • 0 Lessons
16.000 ден8.000 ден
Одберете 4 курса по ваш избор и при плаќањето наведете ги во делот ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ.
  • 0 Lessons
8.000 ден6.000 ден
Вовед Продуцирањето музика може да игра клучна улога во развојот на децата. Тоа им дава можност на децата да се...
  • 29 Lessons
2.000 ден
Вовед Учењето како успешно да се изгради и води канал на YouTube е од суштинско значење за идниот развој на...
  • 22 Lessons
2.000 ден
Вовед Стоп моушн анимацијата (или само стоп анимација) е филмска техника каде што се прават серија фотографии со мали разлики...
  • 14 Lessons
2.000 ден
Вовед Фотографијата е вредна алатка која може да им помогне на децата да развијат низа вештини кои се важни за...
  • 15 Lessons
2.000 ден
Вовед Јавното говорење е суштинска вештина за развивање на децата, бидејќи може да има значително влијание врз нивниот иден развој....
  • 14 Lessons
2.000 ден
Вовед Јогата е практика која вклучува физички пози, техники на дишење и медитација и може да игра важна улога во...
  • 51 Lessons
2.000 ден